افزونه وردپرس

افزونه Responsive Photo Gallery گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس

امروزه هر سایت مدرن شرکتی و خدماتی را که مشاهده می کنید بخشی با عنوان گالری تصاویر رسپانسیو دارند.
سایت های شرکتی معمولا در گالری تصاویر رسپانسیو خود؛ تصاویر همکاران، بخش های مختلف شرکت، تندیس ها و… را قرار می دهند و از قرار دادن این گونه تصاویر در بخش های دیگر سایت جهت جلوگیری از شلوغ شدن سایت، خودداری می کنند.
از این رو می توان گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس را یک امکان عالی و مفید دانست چرا که به کمک آن می توانید به سایت خود نظم بدهید و مهمتر از آن تجربه ی کاربری سایت خود را بالاتر ببرید!

تصاویر رسپانسیو در وردپرس

در این نوشته از گستران وب به آموزش افزونه ای جهت ایجاد گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس می پردازیم تا به راحتی در هر قسمتی از سایت خود بتوانید از این گالری تصاویر بهره مند شوید.
گالری تصاویر رسپانسیو برای هر نوع سایتی که به نوعی می خواهند تصاویری را در یک برگه/نوشته از سایت قرار دهند مناسب می باشد و فقط مختص سایت های شرکتی نمی باشد.

گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس با Responsive Photo Gallery

Capture

شروع کار

برای شروع کار ابتدا افزونه را دریافت نموده و از بخش افزونه های سایت خود آن را نصب نمایید. بعد از نصب این افزونه در بخش پیشخوان سایت وردپرسی شما بخشی با عنوان Responsive Photo Gallery برای ساخت گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس ایجاد شده است.

Capture1

بعد از ورود به بخش تنظیمات این افزونه تمامی گالری هایی را که ایجاد کرده اید را مشاهده می کنید. اما چون هیچ گالری تصاویری ایجاد نکرده اید صفحه ی باز شده برای شما به شکل زیر خواهد بود.

Capture2

ایجاد اولین گالری

از بخش مشخص شده در تصویر بالا بر روی گزینه ی Add New Gallery کلیک کنید تا اولین گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس را ایجاد کنید.
در صفحه ای که به شکل زیر برای شما باز می شود:

Capture3

ستون سمت راست

ابتدا از ستون سمت راست می توانید عنوان گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس را مشخص کنید و بعد از آن هم می توانید تعداد تصاویر دلخواه را برای اضافه شدن به گالری مورد نظر اضافه کنید.

Capture4

به عنوان مثال طبق تصویر بالا ما یک گالری برای گستران وب ایجاد کرده ایم و ۶ تصویر را به آن اضافه کرده ایم. از قسمت زیر هر تصویر هم می توانید یک لیبل برای تصویر خود مشخص کنید، لیبل هر تصویر می توانید به نوعی نام تصویر یا هر متن دلخواه که مربوط به تصویر است باشد.

ستون سمت چپ

Capture5

این بخش که نیاز به توضیح ندارد و برای ذخیره ی گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس می باشد.

Capture6

از این بخش هم می توانید شورت کد گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس خود را مشاهده کنید. بعد از انجام تمامی تنظیمات و ایجاد گالری مورد نظر می توانید این شورت کد را به بخشی از نوشته/برگه سایت خود اضافه کنید.
سه بخش دیگر ستون سمت چپ نیاز به توضیح ندارند و مربوط به بخش پرمیوم افزونه می باشند، که ما چون از بخش رایگان آن استفاده می کنیم به این بخش نیازی نداریم.

نمایش خروجی

ابتدا ما شورت کد مورد نظر را در یک نوشته از سایت خود قرار می دهیم.

Capture7

و بعد از آن هم به نمایش نوشته می رویم تا نتیجه ی خروجی کار خود را مشاهده کنیم.

Capture8

همان طور که مشاهده می کنید نتیجه کار به این صورت برای ما نمایش داده می شود.
با بردن مأوس بر روی هر تصویر هم با یک افکت زیبا مواجه می شوید که می توانید کاملا آن را شخصی سازی کنید (پایین تر توضیح می دهیم).

Capture9

با کلیک بر روی هر تصویر هم، تصویر به صورت تک و اسلایدر برای شما نمایش داده خواهد شد. از قسمت چپ و راست تصویر می توانید به تصویر بعدی و قبلی بروید.

از قسمت بالا هم که در تصویر به آن اشاره کرده ایم می توانید تصویر باز شده را ببندید اما ممکن است این بخش برای شما نامناسب باشد این به این دلیل است که دکمه ی مورد نظر به زیر ادمین بار سایت شما در بالا رفته است اما با ورود کاربر به سایت شما این مشکل رفع خواهد شد چرا که کاربر وارد سایت نشده و ادمین بار برای او نمایش داده نمیشود.

تنظیمات گالری ایجاد شده

Capture10

از بخش Gallery Settings افزونه می توانید تنظیمات مربوط به گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس ایجاد شده را انجام دهید.

Capture11

Image Hover Animation: نوع انیمیشنی را که با بردن مأوس بر روی هر تصویر مشاهده می شود را می توانید با این گزینه تغییر دهید.
Gallery Layout: اگر به گالری تصویری که ایجاد کردیم توجه کرده باشید بصورت دو ستونه بود، با این گزینه می توانید آن را بصورت دو ستونه/سه ستونه ایجاد کنید.
Display Gallery Title: نمایش/عدم نمایش عنوان گالری تصاویر رسپانسیو در وردپرس
Hover Color: نوع رنگی که با بردن مأوس بر روی تصاویر نمایش داده می شود را با این گزینه می توانید تعیین کنید.

ادامه تنظیمات

Hover Color Opacity: گزینه ی بالا نوع رنگ را مشخص می کرد که با این گزینه می توانید داشتن/عدم داشتن شفافیت رنگ را مشخص کنید.
Image View Icon: آیکونی که با بردن مأوس بر روی هر تصویر نمایش داده می شود را می توانید مشخص کنید.
Caption Font Style: اگر به یاد داشته باشد می توانستیم برای هر تصویر یک لیبل(متن مربوط به هر تصویر) ایجاد کنیم، با این گزینه می توانید نوع فونت لیبل هر تصویر را مشخص کنید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *