آموزش کاربردی, آموزش وردپرس

آموزش چگونگی معرفی کردن سایت وردپرسی به گوگل (راهنمای ابتدایی)

آموزش چگونگی معرفی کردن سایت وردپرسی به گوگل (راهنمای ابتدایی)

شاید بعد از ایجاد یک وب سایت وردپرسی برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چگونه وب سایت وردپرسی خود را به گوگل معرفی کنیم ؟! به عنوان بزرگترین موتور جستجو در جهان ، گوگل به طور خودکار در شناسایی و فهرست کردن وب سایت های جدید بسیار خوب است . با این حال ، گاهی اوقات ممکن است به طور خودکار وبسایت شما را فهرست نکند . از آنجا که گوگل بزرگترین منبع ترافیک برای اکثر وب سایت ها است ، مهم است که بلافاصله وب سایت خود را در گوگل وارد کنید . در این مقاله ، ما به شما آموزش خواهیم داد که چگونه وب سایت وردپرسی خود را به گوگل معرفی کنید .

آموزش چگونگی معرفی کردن سایت وردپرسی به گوگل (راهنمای ابتدایی)

چرا باید وب سایت خود را در گوگل ثبت کنید؟

گوگل منبع اصلی ترافیک و بازدیدکنندگان بسیاری از وب سایت ها است . اگر شما  در مورد راه اندازی یک وب سایت یا وبلاگ برای کسب و کار خود جدی هستید ، باید در اسرع وقت وب سایت خود را در گوگل وارد کنید .

اگر دنبال روش های برتر وردپرس SEO هستید ، موتورهای جستجو مانند گوگل می توانند به طور خودکار وب سایت شما را پیدا کنند . با این وجود به این شکل کار کردن می تواند زمان زیادی را از شما بگیرد که این امر باعث می شود تا مشتریان زیادب را از دست بدهید که اصلا خوب نیست !!!!!

اما شما می توانید به راحتی این روند را تسریع کنید . با هم نگاهی به نحوه معرفی سایت وردپرسی به گوگل میندازیم .

لیست سایت وردپرس شما در گوگل

قبل از شروع ، شما نیاز دارید یک حساب ابزار Google Webmasters Tool (همچنین به عنوان موتور جستجو) شناخته شود . شما به راحتی می توانید آن را با پیگیری دستورالعمل های گام به گام خود در مورد نحوه اضافه کردن سایت وردپرسی خود به ابزار گوگل وب مستر انجام دهید .

مرحله 1: بررسی تنظیمات وردپرس برای موتور جستجو

پس از اینکه حساب کاربری Webmaster Tools خود را راه اندازی کردید ، باید مطمئن شوید که سایت وردپرسی شما برای موتورهای جستجو قابل مشاهده است . شما می توانید این کار را با رفتن به تنظیمات »خواندن صفحه و پیمایش پایین به گزینه جستجوی ، موتور جستجو را بررسی کنید .

اطمینان حاصل کنید که علامت چک را از این گزینه حذف کنید ، چون موتورهای جستجو می توانند وب سایت شما را خالی کنند .

فراموش نکنید که دکمه ذخیره تغییرات را برای ذخیره تنظیمات خود کلیک کنید .

مرحله 2: نصب  پلاگین Yoast SEO

کاری که باید انجام دهید این است که پلاگین Yoast SEO را نصب و فعال کنید . 

پس از فعال شدن ، یک آیتم جدید در منوی مدیریت وردپرس خود با عنوان SEO خواهید دید . بر روی آن کلیک کنید تا صفحه تنظیمات پلاگین را مشاهده کنید .

در صفحه تنظیمات ، زبانه ابزار وب مستر را مشاهده خواهید کرد . ما از این برای اتصال موتور جستجوی گوگل با سایت وردپرسی استفاده خواهیم کرد.

مرحله 3 : اتصال موتور جستجوی گوگل به وردپرس

اکنون که Yoast SEO را نصب کرده اید ، باید وبسایت خود را به Google Search Console اضافه کنید . شما می توانید این کار را با کلیک بر روی دکمه اضافه کردن موارد در حساب گوگل خود انجام دهید .

در قسمت وب سایت شما باید URL وب سایت خود را کامل اضافه کنید . مهم است که شما از همان نشانی اینترنتی که در نوار آدرس مرورگر خود از جمله WWW یا غیر WWW و همچنین HTTPS مشاهده می کنید استفاده کنید .

پس از اضافه کردن URL وبسایت ، آن را به صفحه تأیید صحت میبرید که در آن شما باید تأیید کنید که شما مالک این وبسایت هستید . روش های متعددی وجود دارد که می توانید از آن برای تأیید مالکیت استفاده کنید . ساده ترین روش در زبانه روش متناوب به نام «تگ HTML» ذکر شده است . این یک متا کدی است که شما باید کپی کنید .

در قسمت بعد ، دوباره به قسمت مدیریت وردپرس خود بروید و به سایت SEO مراجعه کنید ». در تب نوار ابزار وب مستر ، شما باید کد را در فیلد کد تأیید گوگل وارد کنید .

پس از اتمام کار ، روی دکمه Save Changes کلیک کنید . اکنون به حساب گوگل خود بروید و روی دکمه تأیید کلیک کنید . مالکیت وبسایت شما با موفقیت تأیید خواهد شد .

اگر به دلایلی آن را تأیید نکنید ، باید مطمئن شوید که کش در وردپرس را پاک کنید .

مرحله 4: تنظیم نقشه های XML

هنگامی که سایت شما تأیید شد ، باید به صفحه اصلی SEO بروید ». صفحه عمومی در بخش مدیریت وردپرس و بر روی زبانه ویژگی ها کلیک کنید . حال ، شما باید به گزینه XML Sitemaps بروید و آن را فعال کنید .

پس از آن بر روی دکمه Save Changes کلیک کنید تا نقشه XML را در وردپرس درست تنظیم کنید .

برای مشاهده نقشه های سایت ، شما می توانید بر روی نماد علامت سوال در کنار XML Sitemaps عنوان کلیک کنید . این پیوند را که می توانید پیگیری کنید برای دیدن تمام نقشه های XML را نشان می دهد .

حال شما باید نقشه سایت خود را به ابزار Google webmaster ارسال کنید . نقشه های سایت به کمپین های جستجوی گوگل کمک می کنند به راحتی محتوای جدید خود را پیدا کرده و فهرست بندی کنند .

مرحله 5: ارسال نقشه های XML به موتور جستجوی گوگل

به سادگی در حساب جستجوی گوگل خود وارد شوید و وب سایت خود را انتخاب کنید .

شما باید به Crawl بروید »Sitemaps در سمت چپ صفحه را انتخاب کنید .

حال ، شما باید بر روی دکمه Add / Test Sitemap روی صفحه خود کلیک کرده و URL Sitemap خود را اضافه کنید .

فایل اصلی sitemap شما sitemap_index.xml است و دارای پیوند به همه نقشه های سایت شماست . شما باید به سادگی این لینک اصلی Sitemap را ارسال کنید ، و گوگل به صورت خودکار تمام نقشه های سایت در وب سایت شما را خالی کند .

پس از انجام این مراحل ، می توانید از حساب گوگل خود دیدن کنید تا لیست هایتان را بررسی کنید. هنگامی که خزنده گوگل وبسایت شما را نمایه می کند ، شما در جستجو مشاهده خواهید کرد .

عامل مهم دیگری که رتبه بندی جستجو را تحت تاثیر قرار می دهد ، سرعت وب سایت است . وب سایت های کندتر برای تجربه کاربر بد هستند و اغلب کمتر از وب سایت های سریعتر رتبه بندی می شوند . 

ما امیدواریم که این مقاله به شما کمک کند تا سایت وردپرس خود را به گوگل معرفی کنید .

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *