آموزش کاربردی, آموزش هاست CPanel, آموزش وردپرس, افزونه وردپرس, امنیت وردپرس

نحوه رفع گیرکردن وردپرس در حالت نگهداری

هنگامی که وب سایت وردپرس خود را مدیریت می کنید، هیچ چیز به اندازه گیرکردن آن در حالت تعمیر و نگهداری، خسته کننده نیست. این می تواند به ویژه هشدار دهنده باشد اگر در وسط یک به روز رسانی مهم هستید یا انتظار ترافیک سنگینی دارید.
حالت تعمیر و نگهداری می‌تواند توسط عوامل زیادی ایجاد شود، از خرابی ساده فایل گرفته تا تضادهای پیچیده‌تر پلاگین یا یک فایل .maintenance موجود.
در حالی که می تواند استرس زا باشد، تعمیر یک سایت وردپرس که در حالت نگهداری گیر کرده است اغلب ساده است.
ما بارها در وب‌سایت‌های خودمان با این خطا مواجه شده‌ایم، بنابراین اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم نحوه خروج آسان از حالت تعمیر و نگهداری را بیاموزید.

چه چیزی باعث می شود وردپرس در حالت نگهداری گیر کند؟

حالت Maintenance حالتی موقت است که وردپرس در حین به روز رسانی یا ایجاد تغییرات قابل توجه از آن استفاده می کند. با این حال، گاهی اوقات، این روند گیر می کند و سایت شما را غیرقابل دسترسی می کند.
این به این دلیل است که وقتی وردپرس وارد حالت تعمیر و نگهداری می شود، یک فایل نگهداری موقت ایجاد می کند. اگر فایل هنوز در سایت شما وجود دارد، ممکن است در یک حلقه حالت نگهداری گیر کند.
در نتیجه، ممکن است پیغام خطایی را مشاهده کنید که می‌گوید: «Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. (برای تعمیر و نگهداری برنامه‌ریزی‌شده برای مدت کوتاهی در دسترس نیست. یک دقیقه دیگر دوباره بررسی کنید.) »

نحوه رفع گیرکردن وردپرس در حالت نگهداری

نحوه رفع گیرکردن وردپرس در حالت نگهداری

در حال حاضر، عوامل متعددی وجود دارد که می تواند باعث ایجاد این خطا و رها کردن فایل .maintenance روی سرور شما شود.
برخی از این موارد عبارتند از:

  • به‌روزرسانی‌های ناقص: فرآیند به‌روزرسانی که به دلیل مشکلات سرور یا تداخل افزونه‌ها قطع می‌شود، می‌تواند فایل .maintenance را دست نخورده باقی بگذارد و سایت شما را آفلاین نگه دارد.
  • پلاگین های معیوب: افزونه های ناسازگار یا قدیمی می توانند با عملکرد اصلی وردپرس تداخل داشته باشند و منجر به مشکلات حالت نگهداری شود.
  • تضاد قالب: مانند افزونه ها، تم های ناسازگار می توانند با نصب وردپرس شما تداخل داشته باشند و حالت تعمیر و نگهداری به طور ناخواسته شروع شود.
  • مشکلات سرور: مشکلات سرور میزبانی وب شما گاهی اوقات می تواند باعث رفتارهای غیرمنتظره شود، از جمله گیر افتادن در حالت نگهداری.

با این اوصاف، بیایید راه‌های مختلف رفع خطای گیر کرده وردپرس در حالت نگهداری را بررسی کنیم.

رفع گیر کردن وردپرس در حالت نگهداری

اکنون که دلایل این خطا را فهمیدید، یک راه ساده برای حل این خطا حذف فایل .maintenance است.
نکته حرفه ای: قبل از هر گونه تغییر، توصیه می کنیم از سایت خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. به این ترتیب، در صورت بروز مشکل، یک نسخه جدید از سایت خود آماده خواهید داشت.
محل فایل .maintenance معمولاً در دایرکتوری ریشه وب سایت شما قرار دارد. می توانید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا مدیر فایل از cPanel ارائه دهنده هاست خود به آن دسترسی داشته باشید.
دسترسی به فایل .maintenance با استفاده از FTP
بسیاری از خدمات FTP وجود دارد که می توانید برای مشاهده فایل های وردپرس از آنها استفاده کنید. برای این آموزش از FileZilla استفاده می کنیم
هنگامی که به سایت خود متصل شدید، کافی است به پوشه public_html در پنل سمت راست بروید.

اکنون باید فایل های اصلی وردپرس را در پوشه مشاهده کنید.
از اینجا، می توانید محل فایل .maintenance را پیدا کنید. به سادگی روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Delete را انتخاب کنید.

حذف فایل .maintenance با استفاده از مدیر فایل
اگر با استفاده از کلاینت FTP راحت نیستید، می توانید با استفاده از cPanel به فایل های وردپرس خود نیز دسترسی داشته باشید.
ابتدا باید وارد حساب ارائه دهنده هاست وردپرس خود شوید.
پس از باز شدن cPanel، به بخش Files بروید و روی گزینه File Manager کلیک کنید.

در مرحله بعد، فایل ها و پوشه های وب سایت خود را مشاهده خواهید کرد. به سادگی از منوی سمت چپ به پوشه public_html بروید.
پس از آن، می توانید فایل .maintenance را در پوشه ریشه پیدا کنید. پیش بروید و فایل را انتخاب کنید و سپس روی گزینه “Delete (حذف)” در بالا کلیک کنید.

حذف فایل باید وب سایت شما را بازیابی کند و آن را از حالت نگهداری خارج کند.
به عنوان یک اقدام احتیاطی، باید کش وب سایت وردپرس خود را نیز پاک کنید.

نکاتی برای جلوگیری از گیرکردن وردپرس در حالت نگهداری

جلوگیری از گیر کردن وب سایت وردپرس شما در حالت تعمیر و نگهداری برای حفظ آپتایم وب سایت و تجربه کاربری عالی بسیار مهم است.
بیایید برخی از اقدامات پیشگیرانه ای را که می توانید برای جلوگیری از بروز این خطا در سایت خود انجام دهید، بررسی کنیم.
1. چندین پلاگین و تم را همزمان به روز نکنید
بهتر است پلاگین های خود را به جای همه به یکباره، یک به یک به روز کنید. به این ترتیب، می توانید مشکلاتی را که ممکن است باعث شود وردپرس به حالت تعمیر و نگهداری برود، جدا کنید.

پس از هر به‌روزرسانی افزونه، می‌توانید عملکرد وب‌سایت خود را به دقت مشاهده کنید تا هرگونه رفتار غیرمنتظره را شناسایی کنید. این به شما می گوید که آیا یکی از به روز رسانی های افزونه به طور خاص باعث ایجاد خطا می شود یا خیر.
2. سازگاری برای پلاگین ها و تم ها را بررسی کنید
راه دیگر برای جلوگیری از ظاهر شدن حالت نگهداری وردپرس این است که بررسی کنید که آیا افزونه ها و تم های شما با آخرین نسخه های وردپرس سازگار هستند یا خیر.
پلاگین‌ها و تم‌های قدیمی اغلب می‌توانند باعث درگیری شوند و باعث شوند سایت شما به حالت تعمیر و نگهداری برود. به‌روزرسانی آن‌ها به آخرین نسخه‌ها نیز به رفع اشکال و بهبود امنیت کمک می‌کند.
3. سرویس میزبانی وب خود را ارتقا دهید
یک محیط میزبانی قابل اعتماد برای پایداری وب سایت وردپرس ضروری است. اگر به طور مداوم با خطا مواجه می شوید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که به یک طرح با منابع لازم برای رسیدگی به ترافیک و تقاضاهای وب سایت خود ارتقا دهید.
همچنین باید اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده هاست شما به طور منظم تعمیر و نگهداری و به روز رسانی سرور را انجام می دهد تا از مشکلات عملکرد جلوگیری کند.
4. برای حفظ وب سایت خود، کارشناسان وردپرس را استخدام کنید
اگر زمان یا تخصص لازم برای جلوگیری و رفع خطاهای وب سایت خود را ندارید، باید یک متخصص وردپرس را استخدام کنید. آنها می توانند نگهداری و به روز رسانی وب سایت شما را مدیریت کنند تا بتوانید روی رشد کسب و کار خود تمرکز کنید.
کارشناسان وردپرس می توانند اقداماتی را انجام دهند که خطر گیر افتادن وب سایت شما در حالت نگهداری را کاهش دهد. به عنوان مثال، آنها مطمئن می شوند که تمام نرم افزار شما به روز است، زمان آپدیت وب سایت شما را کنترل می کنند و خطاهایی را که پیش می آید برطرف می کنند.
امیدواریم این مقاله به شما در یادگیری نحوه رفع گیرکردن وردپرس در حالت نگهداری کمک کرده باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *