دوره رایگان آموزش وردپرس

آموزش نصب وردپرس بر روی سی پنل

آموزش نصب وردپرس بر روی سی پنل

در این آموزش از گستران وب ما قصد داریم تا شما را با نحوه نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس بر روی سی پنل آشنا کنیم . در ابتدا قصد داریم تا به طور خلاصه شما را با وردپرس آشنا کنیم . وردپرس یک سیستم مدیریت محتواست که شما برای راه اندازی وب سایت خود به آن نیاز دارید . البته لازم به ذکر است که سیستم های مدیریت محتوای دیگری هم وجود دارد که شما می توانید از آن ها استفاده کنید ، این سیستم ها عبارتند از : جوملا ، دروپال ، مجنتو ، بلاگر و . . . . ولی نباید این نکته را فراموش کنید که وردپرس از محبوبیت خاصی بین مدیران وب سایت برخوردار است به طوری که به جرات می توان گفت که نمی از وب سایت های موجود در سطح اینترنت از وردپرس استفاده میکنند .

برای مطالعه بیشتر در مورد وردپرس توصیه میکنیم به آموزش گذشته ما در مورد وردپرس مراجعه فرمایید . برای مطالعه این آموزش اینجا کلیک کنید .

نحوه دانلود وردپرس

برای استفاده از وردپرس ابتدا شما باید آن را دانلود کنید . برای دانلود و استفاده از وردپرس به سایت وردپرس فارسی بروید . در این سایت ابتدا بر روی سربرگ دریافت کلیک کنید و سپس در صفحه باز شده بر روی دکمه دریافت که به رنگ آبی مشخص شده در حال حاضر متن نوشته بر روی آن دریافت نگارش 4/9/8 می باشد . ( آخرین نسخه در حاضر که ما این مقاله را به شما ارائه میدهیم 4/9/8 می باشد ولی در زمانی که شما این مقاله را مطالعه میکنید ممکن است که این نسخه به نسخه های بالاتر تغییر کند . )

نحوه ورود به سی پنل

بعد از دانلود برای تصب ابتدا باید وارد هاست سی پنل خود شوید . اگر برای وردو به سی پنل خود مشکل دارید می توانید آموزش های مربوط به سی پنل ما را مشاهده فرمایید .

بعد از ورود به سی پنل ، در کادری که با عنوان files مشخص شده است بر روی گزینه ی file manager کلیک کنید .

بعد از کلیک بر روی فایل منیجر تب جدیدی برایتان باز میشود که محتویات فایل منیجر شما می باشد و به طور پیش فرض بر روی خانه قرار دارد .

نحوه نصب وردپرس

در صفحه ای که برای شما باز شد ، از سمت چپ بر روی فولدر public_html کلیک کنید و سپس در نوار بالا گزینه ی upload را انتخاب کنید .

حال به دو روش می توانید فایل خود را آپلود کنید . روش اول کشیدن فایل و رها کردن آن در قسمت مورد نظر است و روش دوم انتخاب گزینه ی select است . بعد از انتخاب این گزینه به مسیری که فایل را در آن قرار دادید بروید و فایل خود را انتخاب کنید .

حال منتظر بمانید تا فایل شما به طور کامل آپلود شود و سپس بر روی گزینه Go Back to “/home2/public_html” کلیک کنید .

حال شما به صفحه قبلی که در آن قرار داشتید ( public_html ) منتقل میشوید . حال اگر فایل فشرده وردپرسی که آپلود کردید را ندیدید ابتدا بر روی گزینه realod کلیک کنید تا فایل شما نمایش داده شود . بعد از دیدن فایل مورد نظر باید آن را انتخاب کنید و در قسمت سمت راست ، بالا صفحه بر روی گزینه اکسترکت یا استخراج کلیک کنید .

حال در پنجره ی Extract که برای شما نمایش داده میشود بر روی دکمه Extract file(s) کلیک کنید .

حال پوشه ای تحت عنوان wordpress برای شما ایجاد شده است . به این صورت شما نمی توانید از وردپرس استفاده کنید . ابتدا باید تمامی محتویات آن را از پوشه وردپرس به مسیر PUBLIC_HTML منتقل کنید . برای این کار به درون پوشه وردپرس بروید و تمامی فایل ها و فولدرهای موجود را انتخاب کنبد و سپس بر روی یکی از آن ها کلیک راست کنید و گزینه ی move را انتخاب کنید .

در پنجره ای که برای شما باز میشود در فیلد مربوطه که می توانید در آن آدرس خود را تایپ کنید مسیر را به فقط public_html تغییر دهید .  و سپس بر روی move file کلیک کنید تا محتویات به مسیر جدید منتقل شود .

حال شما مراحل ابتدایی که باید در هاست سی پنل خود امجام دهید را به پایان رسانده اید و باید برای انجام باقی مراحل به آدرس وب سایت خود بروید و از آنجا مراحل بعدی نصب را ئنبال کنید .

مرورگر خود را باز کنید و آدرس وب سایت خود را وارد کنید و در انتهای آدرس وب سایت خود wp-admin را اضافه کنید . به عنوان مثال www.gostaranserver.com/wp-admin آدرس شما باید به این شکل شود . در پنجره ای که برایتان باز میشود بر روی دکمه بزن بریم کلیک کنید .

در پنجره جدید که به آن میروید ابتدا به ترتیب نام پایگاه داده تان ، نام کاربری ، رمز عبور ، میزبان پایگاه داده و در آخر پیشوند جدول را وارد کنید و سپس بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید .

نکته : در فیلد میزبان پایگاه داده نام localhost را تغییر ندهید .

نحوه ساخت دیتا بیس

شما در این بخش نیاز به یک پایگاه داده دارید . برای ساخت پایگاه داده باید ابتدا در سی پنل خود به بخشی که با عنوان Databases مشخص شده است بروید و در این قسمت بر روی Mysql Database کلیک کنید .

در بخشی که با عنوان Create New Database  مشخص شده است در قسمت New Database یک نام برای پایگاه داده خود مشخص کنید و بر روی create database کلیک کنید تا پایگاه داده شما ساخته شود .

منتظر بمانید تا با پیغام Added the database “gostaran_amozesh”مواجه شوید . فقط دراین صورت است که پايگاه داده شما ساخته شده است .

بر روی دکمه go back کلیک کنید تا به صفحه ساخت دیتابیس بازگردید . در این مرحله به قسمت MySQL Users بروید و در قیلد Username نام پایگاه داده ای را که دز بخش قبل ثبت کردید را وارد کنید . توجه داشته باشید که به دلیل آموزشی بودن این مقاله ما از نام amozesh استفاده کرده ایم و هیچ لزومی ندارد که شما هم از این نام استفاده کنید و می توانید نام دلخواه خود را وارد کنید .

بعد از انتخاب یک نام کاربری مناسب باید یک رمز عبور مطمئن و صحیح وارد کنید ولی پیشنهاد ما ه شما استفاده از گزینه ی pasword ganarator است . این گزینه به این گونه عمل میکند که خود یک رمز عبور مطمئن را که ترکیبی از اعداد و حروف و سمبل ها است را برایتان میسازد .

بعد از انتخاب این گزینه پسورد ساخته شده برایتان نمایش داده میشود و شما باید تیک عبارت I have copied this password in a safe place را بزنید تا پسورد شما در فیلدهای مورد نظر که نیاز است کپی شود . در انتها بر روی دکمه use pasword کلیک کنید . پیشنهاد میکنیم تا شما هم این نام کاربری را در یک بخش از رایانه شخصی خود و در یک فایل نوت برای خود ذخیره کنید تا در مواقع ضروری به آن دسترسی داشته باشید .

در انتها بر روی دکمه create user کلیک میکنیم و منتظر میمانید تا پیغام You have successfully created a MySQL user named “gostaran_amozesh برایتان ظاهر شود . بعد از دیدن این پیغام بر روی دکمه go back کلیک میکنیم .

با کلیک بر روی دکمه go back به صفحه ساخت دیتا بیس بر میگردیم . در این صفحه اینبار در قسمت Add User To Database در فیلدهای user و database نام پایگاه داده ای را که قبلا وارد کرده بودیم را پیدا میکنیم و انتخاب مبکنیم . توجه داشته باشید که ما از نام gostaran_amozesh استفاده کرده ایم و لازم نیست که شما هم حتما همین نام را وارد کنید شما می توانید از نام مدنظر خود استفاده کنید . در انتها برای ثبت کردن آن بر روی دکمه  add کلیک میکنیم.

حال در این مرحله بعد از کلیک بر روی گزینه add به صفحه Manage User Privileges میروید . حال باید تیک گزینه ALL PRIVILEGES را بزنیم تا تمامی گزینه ها انتخاب شوند و بر روی دکمه make change کلیک می کنیم .

وقتی با پیغام موفقیت مواجه شدید روی دکمه go back کلیک کنید تا باز هم به صفحه ساخت دیتابیس بازگردید . کار شما در این بخش به اتمام رسید . حال دوباره باید به صفحه راه اندازی وردپرس خود بروید تا در این صفحه به ترتیب نام پایگاه داده خود ، نام کاربریتان ، رمز عبور را وارد کنید .

فیلد پیشوند جدول به صورت پیش فرض با نام wp_ مشخص شده است و نیاز به تغییر ندارد . اما شما می توانید به دلخواه خود آن را با همین ساختار ، یعنی فقط تغییر دو کلمه ی wp تغییر دهید .

وقتی اطلاعات را به طور صحیح وارد کردید بر روی دکمه غرستادن کلیک کنید تا به مرحله ی بعد منتقل شوید .

نحوه ورود به وردپرس

به صفحه ی جدید منتقل میشوید که اطلاعات مربوط به قسمت مدیریتی سیستم خود را باید در این قسمت وارد کنید. توجه داشته باشید که اگر در پایان از اطلاعات وارد شده راضی نبودید می توانید آن را از قسمت تنظیمات >> عمومی در بخش پیشخوان وردپرس خود تغییر دهید .

اطلاعات مورد نیازی که باید در این بخش وارد کنید عبارتند از عنوان سایت که ما آن را با نام آموزش گستران وب پرکرده ایم ولی شما عنوان وب سایت خود را که قصد راه اندازی آن را دارید را وارد کنید ، بخش بعدی نام کاربری است که باز هم ما آن را admin قرار داده ایم ولی شما می توانید یک نام کاربری حتی نام خود را در این قسمت وارد کنید . در فیلد مربوط به رمز یک رمز عبور خوب طولانی و مطمئن وارد کنید . در بخش ایمیل شما یک ایمیل را وارد کنید که از آن استفاده میکنید و این ایمیل ، ایمیل اصلی وب سایت شما می باشد مطمئن شوید که ایمیل را صحیح وارد می کنید .

نکته : نام کاربری و رمز عبور را حتما به یاد داشته باشید چون برای هر بار وارد شدن به پیشخوان مدیریت به آن نیاز دارید .

وقتی تمامی فیلدها را در این قسمت پر کردید بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کنید .

وقتی تمامی مراحل را به درستی انجام داده باشید با پیغام انجام شد مانند تصویر زیر روبرو میشوید که در این صفحه باید بر روی دکمه ورود کلیک کنید تا به قسمت مدیریت وردپرس خود بروید .

در این قسمت نام کاربری و رمز عبوری را که در قسمت قبل وارد کرده اید را باید وارد کنید و سپس بر روی دکمه ورود کلیک کنید تا به صفحه ورود وردپرس خود منتقل شوید .

4.9/5 - (9 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *